Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading

Mirela și Flaviu

    Acasă
    Nunta: 23 iulie 2023

Nunta: 23 iulie 2023

Îți mulțumim că ești alături de noi în aceste momente de mare bucurie și emoție.

Sunday, July 23, 2023

Plânsu' soacrei mari

9:00 am - 10:15 am

Acasă la fecior
str. Pintea Haiducul 58, Satu Mare, Satu Mare 440266, Romania

Nimic neobișnuit. Mirele va fi îmbrăcat de tata, Ioan, și de fratele, Emanuel. Soacra mare, Dorina, va căuta din răsputeri să-și ascundă lacrimile pe fundal muzical, în timp ce fotografii vor lua cadre. Tu va trebui neapărat să servești din ce este pe masă dacă nu vrei să ai de-a face cu soacra mare. După rugăciunea condusă de Aurel BĂRBOS, o vom lua spre Turț ca să luăm mireasa.

Plânsu' soacrei mici

11:00 am - 12:30 pm

După ce ai trecut de primărie, urmează indicațiile către Turț Băi. La un moment dat, pe stânga, vei vedea spălătoria Zimbru Wash. Casa părintească a Mirelei va fi vizavi. Atenție: linkul cu harta de mai sus te duce puțin prea departe pe stradă. Să te pregătești de încă o rundă de îmbiat insistent și din partea soacrei mici. Și aici momentele lacrimogene vor fi intense. Luăm singura fată din familie. Dar majoritatea o să fie cu zâmbetul până la urechi. Evident, cu moment de solemnitate la rugăciune. Plecăm rapid spre oraș cu mireasa până nu se răzgândește.

La Doamne, Doamne

2:00 pm - 4:30 pm

Locația este lângă Podul Decebal, acolo unde a fost cândva Cinematograful Luceafărul, pe aceeași parte a clădirii cu Direcția Generală de Evidență a Persoanelor. Te așteaptă aproximativ două ore de stat pe scaun și de ascultat. Predica principală va fi ținută de prof. dr. Marcel MĂCELARU. Apoi, Mirela și cu mine vom spune un da hotărât.

Taifas și voie bună

5:00 pm - 11:45 pm

Caută pe Google Maps sau pe Waze _Artistic Satu Mare_ și ar trebui să îți apară locația sălii de nunți Artistic. De pe Barițiului, o iei către Lazuri și imediat pe stânga vei găsi sala. Dacă vii de pe centură, ieși la Nisipeni, apoi către oraș și vei vedea sala pe dreapta. Clădirea, foarte impunătoare și solemnă, preia elemente arhitecturale de la Petit Palais, un muzeu de artă din al 8-lea arondisment al Parisului.