Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading

Mirela și Flaviu

    Acasă
    Nunta: 23 iulie 2023

Mirela

ZIMBRU

&

Flaviu

HAVAȘI

#mirelasiflaviu

July 23, 2023

Palatul Artistic, Satu Mare, România

Te așteptăm la nunta noastră.

Numărătoarea inversă a început

Îți mulțumim că ai accesat acest site dedicat zilei când vom spune Da și Până la moarte înaintea lui Dumnezeu, a familiei și a prietenilor. Fii alături de noi pe data de 23 iulie 2023. Până atunci, ne propunem ca site-ul să centralizeze pe cât de bine posibil informațiile legate de nunta noastră.

Cum ne-am cunoscut.

Clasicul: ce-i al tău e pus deoparte

Era o zi de august când ne-am văzut prima dată în timp ce Mirela mergea la serviciu. Nici eu, nici ea n-am știut că această primă întrevedere spontană -- la o vârstă la care spontaneitatea nu mai este demult prima opțiune -- va deschide calea poveștii noastre. De fapt, amândoi avem să-i mulțumim unei persoane speciale din viețile noastre. De atunci, ne-am văzut și revăzut. Ne-am plâns de dogoarea de vară și am căutat soarele. Ne-am minunat de culorile de toamnă și am mai zgribulit de frig. Am râs cu lacrimi și am plâns râzând. Și ne-am bucurat de lucrurile mărunte din viață. Împreună. Ne-am cunoscut și ne-am surprins. Apoi am decis să nu ne mai despartă nimic în viață.

Și a spus da.

Departe. Doar noi doi. În taină

Culmea, a fost ploaie pe drum încolo și pe drum înapoi. Dar a fost soare toată ziua când purtam inelul în ghiozdanul ei. S-a întâmplat în Berlin. În Turnul de televiziune din Alexanderplatz, după ce ne-am cerut lacătul gravat cu numele noastre și data de 7 ianuarie 2023. Și a spus da. L-am ferecat pe veci pe podul Oberbaumbrücke. Și Mirela a aruncat cheile în Spree.

Footer image